Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Pozemok so stavebným povolením pre rodinný dom Častkovce

ULICA Častkovce
OKRES Nové Mesto nad Váhom
PLOCHA 548 m2
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - bytová výstavba

Popis nehnuteľnosti

Vo výhradnom zastúpení klienta ponúkame na predaj stavebný pozemok v obci Častkovce s rozlohou 548 m2 a ideálnymi rozmermi 30x18m.
Nejde však len o samotný pozemok. Na toto mierne svahovité, slnečné a tiché prostredie bola vypracovaná projektová dokumentácia pre výstavbu 2-podlažného rodinného domu s murovaným bazénom, aj pre náročnejších záujemcov.

Konkrétne ide o dom zo zastavanou plochou 152,50 m2 a úžitkovou plochou 177,79 m2.
Prízemie tohto nadštandardného domu bude tvoriť vstupná terasa, predsieň, obývačka, schodisko, spálňa, šatník, kuchyňa, špajza, toaleta, kúpeľňa a technická miestnosť. Na druhom poschodí sa budú nachádzať 3 izby, šatník, chodba, kúpeľňa a dve terasy. Súčasťou stavebného povolenia je naplánovaný aj murovaný bazén o rozmeroch 3,3 x 6,5m. Tu sa dokáže budúci majiteľ nielen schladiť v horúcich letných dňoch, ale kľudne v rámci zdravého životného štýlu zaplávať pár dĺžok hoci aj každý deň. Stačí iba výjsť z terasy na záhradu... Samozrejmosťou je možnosť úpravy tohto projektu podľa požiadaviek nového majiteľa, prípadne výstavba na kľúč s už vopred dohodnutým staviteľom, kedy by realizácia celého projektu trvala len približne 3 mesiace...

Výhodou je, že 07.03.2023 bolo správoplatnené stavebné povolenie, čo záujemcovi veľmi ušetrí čas a tiež uľahčí celú situáciu s výstavbou. Nasťahovanie do nového domu tak bude oveľa rýchlejšie ako pri kúpe holého pozemku.
Pozemok je v súčasnosti vykolíkovaný, označený a vedie k nemu asfaltová prístupová cesta. Na pozemok je dovedená elektrina, voda, kanalizácia, optika...
Celková predajná cena pozemku spolu s právoplatným stavebným povolením a vyššie opísanou projektovou dokumentáciou je 79.310 EUR.
V prípade rýchleho jednania je možná dohoda...

Obec Častkovce v posledných rokoch prechádza veľkým rozvojom, v súčasnosti má okolo 1600 obyvateľov. Nachádza sa 8,6 km od Nového Mesta nad Váhom a 19 km od Piešťan, kam sa jednoducho dostanete aj priamou autobusovou linkou.
V obci sa nachádza supermarket, potraviny, pohostinstvo, pošta, knižnica, telocvičňa, futbalové ihrisko, materská škola so základnou školou; V miestnom parku si v lete môžete užiť rôzne kultúrne podujatia, alebo vychutnať kávu so zákuskom v kaviarni PARK Cafe, prípadne osviežujúcu domácu limonádu na terase kaviarne, kde budete mať deti pod dohľadom na detskom ihrisku v tomto parku...

V prípade záujmu o obhliadku ma môžete kedykoľvek kontaktovať.
Rada pomôžem aj so sprostredkovaním toho správneho spôsobu financovania kúpy Vášho nového bývania.

Ing. Lenka Miklovičová
Realitný a finančný maklér
Vaše sny naše reality, s.r.o.
ZOBRAZIŤ VIAC

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
548 m2
Plocha pozemku:
548 m2
El. napätie:
230V

ZOBRAZENIE NA MAPE

zaujala vás táto nehnuteľnosť? napíšte nám

Tu bude po dodaní doplnený Váš text. Použili sme tento ilustračný, aby ste získali predstavu o tom, ako bude text na Vašej web stránke vyzerať. Po jeho dodaní bude ilustračný text vymenený za Vami dodaný. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť s tvorbou aj obsahovej časti web stránky.

PODOBNÉ NEHNUTEĽNOSTI