Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Jedinečný investičný projekt v Polsku - apartmánový komplex s celoročným využitím

Druh: Developerské projekty
Typ: Predaj
Typ projektu: Výstavba bytov

Popis developerského projektu

Vaše sny naše reality s.r.o Vám predstavujú jedinečný investičný projekt, apartmánový komplex Laguna Beskidow, ktorý poteší nielen milovníkov rekreácie v blízkosti prírody, ale aj náročných investorov, hľadajúcich bezpečnosť a nadštandardné zhodnotenie. 


Komplex sa nachádza pri jazere Zywieckie a je pibližne 20 minút od mesta Bielsko-Biala. Jedná sa o hlavné mesto kultúry tohoto regiónu. Mesto Zywiec je ešte bližšie, a to 10 minút od komplexu. Mesto ponúka mnohé atrakcie, známe je ale predovšetkým milovníkom piva. 


Okolie komplexu je turisticky veľmi atraktívne v každú ročnú dobu. Leto praje adrenalínovým letným športom ako napr. paragliding, desiatky kilometrov bike trailov ( hora Zar) , pešia turistika (Beskydy), vodné atrakcie u jazera so stráženou plážou ( jazero Zywieckie). 


Zimná sezóna zase praje milovníkom lyžovania a snowboardingu. 15 minút jazdy od komplexu sa nachádza Szczyrk - hlavné zimné mesto Polska. Je tu viac ako 20 vlekov a skoro 50 kilometrov zjazdoviek a množstvo kultúrneho vyžitia ( letné Grand Prix, Pohár Fis, Beskydský kultúrny týždeň, a mnoho iných ...) 


Laguna Beskidow sa skladá z 8 budov, označených ako A,B,C,D,E,F,G,H pričom budova A a B už sú kompletne vypredané a odovzdané svojim novým majiteľom.  
Apartmány sú dispozične riešené ako 1KK, 2KK a 3KK. Panoramatické okná na terasu alebo záhradu sú navrhnuté tak, aby poskytovali svojim majiteľom ale hlavne hosťom krásny výhľad, či už na jazero alebo na prírodu. Kupujúci si spolu s apartmánom zakúpia aj parkovanie v podzemných garážach, odkiaľ je priamy prístup do výťahu a apartmánu. V každej budove sa nachádza fitness, sauna a v budovách F,G a H sa nachádza bazén a wellness centrum, skybar a vírivky s výhľadom na hory a jazero, obchody či tri luxusné reštaurácie. 


Apartmánový komplex bude svojim hosťom a majiteľom poskytovať všetku potrebnú vybavenosť, či už pre letné alebo zimné vyžitie. Projekt je navrhnutý tak, aby hostia našli všetko na jednom mieste, či už ide o obchody, požičovňu  bicyklov, lyží, korčulí, elektrických kolobežiek, reštaurácie - bary, SKIBUSY priamo z komplexu do lyžiarskeho centra, wellness. 
Projekt je už napojený na všetky ubytovacie platformy, spolupracuje s cestovnými kanceláriami, ale aj dnes toľko využívanými influencermi. To všetko investorom zaručuje zisky z prenájmu ich nehnuteľností na mesačnej báze. Tento projekt je prvý a posledný svojho druhu a veľkosti v tejto lokalite, preto je možné predpokladať vysoký nárast hodnoty nehnuteľností - min. 8% ročne, a takisto pravidelné zhodnotenie 12,5 až 15 % ročne.  

Sme licencovaný partner spoločnosti POLANDIA ESTATE s.r.o., ktorá je distribútorom exkluzívnych projektov v Poľsku. 


Modelový príklad zhodnotenia apartmánu 33 m2 -1KK  zakúpeného v máji 2022 s terasou a parkovacím státím, v strednom štandarde. 
Kúpna  cena: 114, 313 EUR
Cena za noc: 72 EUR (33 x 10 zł/m2 x 0,22 EUR)
Obsadenosť : 65 % (237 dní)
Brutto výnosnosť:17 120 EUR
Netto výnosnosť:11 984 EUR (po odečtení nákladů na správu)
Netto výnosnosť: 10,48 % p.a.
Návratnosť: 9,5 roku

Ak sa chcete o projekte dozvedieť viac, neváhajte nás kontaktovať. V prípade spolupráce s našou realitnou kanceláriou máte možnosť získať zaujímavú ZĽAVU na kúpu investičného apartmánu. 

Viac informácií ohľadom voľných apartmánov nájdete priamo na stránke https://lagunabeskyd.cz/apartmany/

Kontaktujte

Bc. Soňa Sulo Dranačková

0948 850 081

Zoznam objektov

Číslo
Počet izieb
Obytná plocha
Poschodie
Balkón/ Lodžia
Terasa
Celková plocha
Stav
Cena
 
ZOBRAZIŤ VIAC

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Energetická náročnosť budovy:
Nízkoenergetický
Typ budovy:
zmiešané
Balkón:
áno
Terasa:
áno
Garáž:
áno
Pivnica:
áno
Bc. Soňa Sulo Dranačková

Bc. Soňa Sulo Dranačková

Spoluzakladateľka, hypotekárna špecialistka a finančná sprostredkovateľka

lrm rusr narks sora

ZOBRAZENIE NA MAPE

zaujala vás táto nehnuteľnosť? napíšte nám

Tu bude po dodaní doplnený Váš text. Použili sme tento ilustračný, aby ste získali predstavu o tom, ako bude text na Vašej web stránke vyzerať. Po jeho dodaní bude ilustračný text vymenený za Vami dodaný. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť s tvorbou aj obsahovej časti web stránky.

PODOBNÉ NEHNUTEĽNOSTI