Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Opäť v ponuke! NA PRENÁJOM RODINNÝ DOM VO VÝBORNEJ LOKALITE Trenčín

ULICA Hanzlíkovská
OKRES Trenčín
PLOCHA 148 m2
Druh: Domy
Typ: Prenájom
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

Vaše sny naše reality s.r.o. Vám ponúka na prenájom 2 podlažný rodinný dom v príjemnej a tichej lokalite Trenčín-Hanzlíkovská. 

Dom si Vás okamžite získa svojou príjemnou rodinnou atmosférou, ktorá tu dýcha na každom kroku. 

Nehnuteľnosť bola kompletne zrekonštruovaná majiteľom s dôrazom na výber kvalitných materiálov a ich funkčnosť. Dom je starostlivo udržiavaný vo výbornej kondícií a pripravený na okamžité nasťahovanie. Oplotenie disponuje bránou na diaľkové ovládanie. Parkovanie je možné vo dvore a pod prístreškom.

Interiér je veľmi prakticky rozdelený na dennú a večernú časť. Dispozične sa dom skladá z 2 podlaží s celkovou výmerou 148 m2. Na prvom nadzemnom podlaží nájdeme priestrannú predsieň so vstavanou skriňou, širokú chodbu s otvoreným schodiskom, veľkú slnečnú obývačku prepojenú s útulnou plne funkčnou kuchyňou, kúpelňu a samostatnú toaletu. Z chodby je aj možnosť vstupu na záhradu. Širokým schodiskom sa dostaneme na druhé podlažie. Nachádzajú sa tu 2 slnečné detské izby, spálňa so šatníkom a vstupom na balkón, kúpelňa s toaletou. 

Priestranný pozemok s altánkom, esteticky udržiavaná okrasná zeleň a rozľahlá záhrada s rodiacimi ovocnými stromami a kríkmi poskytujú možnosť pasívnej aj aktívnej relaxácie. Takéto mestské bývanie s vidieckymi prvkami si zamilujete. V cene prenájmu nie je zahrnutá starostlivosť o záhradu, od nájomníka sa očakáva údržba záhrady,prípadne je možné objednať platenú záhradnú službu.

Tichá a bezpečná lokalita Trenčína je ako stvorená pre rodinu s deťmi. V pešej blízkosti je škola, škôlka a autobusová zastávka. Lidl a drogéria je dostupná do 3 minút autom. 

Ak hľadáte rodinné bývanie bez starostí vo vynikajúcej lokalite, toto je výborná voľba.

V prípade že sa rozhodnete pre túto nehnuteľnosť, skladá sa depozit vo výške trojnásobného mesačného nájmu, plus prvý nájom vopred.

Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať. 

Silia Rakus RSc.

+421 915 854 943

grunwaldova@gmail.com

 

 

 

 

 

 

ZOBRAZIŤ VIAC

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1056 m2
Úžitková plocha:
148 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
4
Typ budovy:
zmiešané
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Balkón:
áno
Pivnica:
áno
Verejné vonkajšie parkovanie:
áno
Počet poschodí od prízemia vyššie:
1
Celková plocha:
148 m2
Plocha balkóna:
3 m2
Počet balkónov:
1
Počet pivníc:
1
Počet vonkajších parkovacích miest:
2
Silvia Rakus RSc.

Silvia Rakus RSc.

Zakladateľka Vaše sny našereality s.r.o, CEO realitnej kancelárie, hypotekárna špecialistka a finančná sprostredkovateľka

rusr lrm narks sora

ZOBRAZENIE NA MAPE

zaujala vás táto nehnuteľnosť? napíšte nám

Tu bude po dodaní doplnený Váš text. Použili sme tento ilustračný, aby ste získali predstavu o tom, ako bude text na Vašej web stránke vyzerať. Po jeho dodaní bude ilustračný text vymenený za Vami dodaný. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť s tvorbou aj obsahovej časti web stránky.

PODOBNÉ NEHNUTEĽNOSTI