Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Na predaj krásny, slnečný, stavebný pozemok so stavebným povolením priamo pri lese s potokom v obci Ladce - Horné Ladce. Ladce

OKRES Ilava
PLOCHA 1202 m2
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemok pre rodinné domy

Popis nehnuteľnosti

Ak hľadáte pokoj na duši pre Váš rodinný dom, ste milovníci prírody, hubárčenia, turistiky a neskutočného kľudu a hlavne dostatočného priestoru pre život?

Nech sa páči, naša nová ponuka stavebného pozemku už so stavebným povolením v krásnej prírode priamo pri lese s potokom je tu priamo pre Vás.
Ponúkaná nehnuteľnosť o výmere 1202 m2 je umiestnená v obci Ladce - Horné Ladce na ulici Lúčkovská s asfaltovou prístupovou cestou , pozemok je mierne rovinatý, slnečný.
Na pozemku je možná výstavba RD viď vizualizácia - osadenie RD do terénu, ktorú vieme kompletne celú zabezpečiť, či už stavbu murovanú alebo drevodom. Cenovú ponuku priamo už aj s výstavbou vieme klientovi nakalkulovať podľa presných jeho požiadaviek. 

Inžinierske siete - elektrika priamo na pozemku, voda - kanalizácia priamo na hranici pozemku.

K pozemku je možnosť dokúpenia si ešte ďalšieho pozemku priamo susediacim o výmere 1063 m2. 

Predajná cena pozemku o výmere 1202 m2 je 105,- € /m2 / Dohoda na cene je možná.

V prípade akýchkoľvek otázok alebo možných termínov obhliadky, nech sa páči priamo s :
Katka Lovasová 
0902 181 141
katka.fairplay@gmail.com

ZOBRAZIŤ VIAC

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1202 m2
Typ zeme:
prevažne rovná
Teritórium:
Intravilán
Celková plocha:
1202 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno

ZOBRAZENIE NA MAPE

zaujala vás táto nehnuteľnosť? napíšte nám

Tu bude po dodaní doplnený Váš text. Použili sme tento ilustračný, aby ste získali predstavu o tom, ako bude text na Vašej web stránke vyzerať. Po jeho dodaní bude ilustračný text vymenený za Vami dodaný. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť s tvorbou aj obsahovej časti web stránky.

PODOBNÉ NEHNUTEĽNOSTI