Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

3 izbový byt na predaj Sihoť II, Trenčín Trenčín

ULICA M. Turkovej
OKRES Trenčín
PLOCHA 70 m2
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Popis nehnuteľnosti

Vaše sny naše reality s.r.o Vám ponúka na predaj 3 izbový byt vo vyhľadávanej lokalite mesta Trenčín - Sihoť II. Byt sa nachádza na druhom poschodí výškového panelového domu na ulici M. Turkovej. V tesnej blízkosti bytu sa nachádzajú  škôlky, škola a obchodné centrum s reštauráciami, kaviarňou a obchodmi, Lidl. V blízkosti je mnoho detských ihrísk a zelene, nechýbajú tu ale ani verejné parkovacie státia. Do panelového domu je bezbariérový vstup, a je zrekonštruovaný. 

Byt sa nachádza na druhom poschodí. Vedie k nemu schodisko, ale aj výťah, vstup do ktorého je tiež bezbariérový. Výťahom je možné sa zviezť až do pivničných priestorov, takže v prípade imobility nie je vôbec nutné využívať schody. Byt má latkovú pivnicu v samostatnej miestnosti na kľúč. V panelovom byte sa nachádzajú aj spoločné priestory. 

Byt má 70 m2 a prislúcha k nemu jedna loggia a jeden balkón, obe s orientáciou na zeleň. Dispozícia bytu bola oproti pôvodnému stavu výrazne zmenená. S rekonštrukciou sa začalo pred 10 rokmi. Dispozične sa byt skladá zo vstupnej chodby s priechodmi do menšej izby - detskej, spálne a z chodby sa tiež vstupuje do kúpeľne, ktorá bola zväčšovaná. V kúpeľni vďaka tejto zmene zostalo miesto na voľne stojacu vaňu a aj sprchový kút. Je najvýraznejšou miestnosťou celého bytu.  Z chodby sa ďalej dostaneme do kuchyne, z kuchyne do jedálne a obývacej izby. 

Byt má drobné nedostatky, ktoré vznikli najmä užívaním bytu nájomníkmi. Naďalej zostáva veľmi moderným a zaujímavým, a určite v mnoho odlišným od iných nehnuteľností. 

Byt sa predáva komplet zariadený tak ako je na fotografiách. Je kúpou voľný. V inzeráte nájdete aj 3D obhliadku, kde si viete dispozíciu prejsť z pohodlia vášho gauča :) V prípade, že sa vám nezobrazuje, prosím pozrite si inzerát na stránke vašesnynašereality.sk 

V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať na

Soňa Sulo Dranačková 

0948 850 081

 

ZOBRAZIŤ VIAC

3d prehliadka

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
70 m2
Zastavaná plocha:
70 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
3
Energetický certifikát:
B
Energetická náročnosť budovy:
Energetický ekonomický
Typ budovy:
panelová stavba
Balkón:
áno
Loggia:
áno
Pivnica:
áno
Bc. Soňa Sulo Dranačková

Bc. Soňa Sulo Dranačková

Spoluzakladateľka, hypotekárna špecialistka a finančná sprostredkovateľka

lrm rusr narks sora

ZOBRAZENIE NA MAPE

zaujala vás táto nehnuteľnosť? napíšte nám

Tu bude po dodaní doplnený Váš text. Použili sme tento ilustračný, aby ste získali predstavu o tom, ako bude text na Vašej web stránke vyzerať. Po jeho dodaní bude ilustračný text vymenený za Vami dodaný. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť s tvorbou aj obsahovej časti web stránky.

PODOBNÉ NEHNUTEĽNOSTI