Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Štýlový 3-izbový byt v atraktívnej novostavbe Nové Zlatovce Trenčín

199 500 €
k bytu je možné prikúpiť parkovacie miesto za 10.000 ER
ULICA Odevná
OKRES Trenčín
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Popis nehnuteľnosti

Hľadáte moderné a pohodlné bývanie v srdci Trenčína? Predstavujeme vám elegantný 3-izbový byt na ideálnom 4. poschodí v exkluzívnej novostavbe Nové Zlatovce. Tento bytový dom, skolaudovaný v roku 2022, je navrhnutý v atraktívnom pavlačovom štýle s bezbariérovým prístupom, čo zaručuje komfort a prístupnosť pre každého.

Byt s podlahovou plochou 67,22 m² vás očarí modernou a premyslenou dispozíciou:
- Štýlová vstupná chodba so vstavanou skriňou, ktorá elegantne skrýva všetko potrebné,
- Priestranná kúpeľňa s prirodzeným denným svetlom a vaňou na relax po dlhom dni,
- Samostatné WC s umývadlom a úložným priestorom,
- Svetlá detská izba a útulná spálňa pre váš komfortný odpočinok,
- Otvorená obývacia izba prepojená s modernou kuchyňou, kde sa stretáva rodina i priatelia.

Z obývacej izby vedie východ na balkón (3,67 m²), ktorý ponúka priestor na rannú kávu alebo večerné posedenie. Kuchyňa je vybavená luxusnou linkou na mieru s granitovým drezom a spotrebičmi najvyššej kvality. V obývačke nájdete elegantný nábytok na mieru a spálňa disponuje priestrannou vstavanou skriňou. Vstupné dvere sú bezpečnostné, čo dodáva pocit istoty a bezpečia.

K bytu prislúcha aj praktická pivnica (2,38 m²) v suteréne domu, ideálna na uskladnenie sezónnych vecí. Súčasťou ponuky je aj parkovacie miesto priamo pod domom, ktoré je čiastočne zastrešené a vo vlastníctve majiteľa. Byt sa predáva kompletne zariadený, s možnosťou úpravy podľa vašich predstáv.

Mesačné náklady na bývanie sú približne 200 EUR pre dve osoby, čo zahŕňa aj služby profesionálnej upratovacej firmy, ktorá sa stará o čistotu spoločných priestorov.

Výhodná poloha mimo rušnej cesty vám poskytne pokojné bývanie, pričom všetko potrebné máte na dosah – MHD, školy, obchody, služby, reštaurácie i lekárne. Zelená strecha bytového domu zabezpečuje príjemnú klímu, ktorá zabraňuje prehrievaniu bytu.

V cene je zahrnutý kompletný právny servis vrátane katastrálneho konania, úhrady kolkov, prepisu energií a bezplatného poradenstva v oblasti financovania, aby ste mali zaručené tie najlepšie podmienky na trhu.

Nepremeškajte túto jedinečnú príležitosť! Kontaktujte nás ešte dnes a dohodnite si obhliadku vášho budúceho domova.

ZOBRAZIŤ VIAC

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
70.62 m2
Podlahová plocha:
67 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
3
Energetický certifikát:
žiadne
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Balkón:
áno
Rok výstavby:
2021
Rok kolaudácie:
2022
Počet poschodí od prízemia vyššie:
4
Silvia Rakus RSc.

Silvia Rakus RSc.

Zakladateľka Vaše sny našereality s.r.o, CEO realitnej kancelárie, hypotekárna špecialistka a finančná sprostredkovateľka

rusr lrm narks sora

ZOBRAZENIE NA MAPE

zaujala vás táto nehnuteľnosť? napíšte nám

Tu bude po dodaní doplnený Váš text. Použili sme tento ilustračný, aby ste získali predstavu o tom, ako bude text na Vašej web stránke vyzerať. Po jeho dodaní bude ilustračný text vymenený za Vami dodaný. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť s tvorbou aj obsahovej časti web stránky.

PODOBNÉ NEHNUTEĽNOSTI