Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Budova na predaj, pri Rozkvete, 73m2 zastavaná plocha Trenčín

OKRES Trenčín
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Komerčný objekt

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj priestory o podlahovej výmere 60 m2, zastavaná plocha 73m2,  vo vyhľadávanej lokalite Sihoť 2 - pri Rozkvete. Priestory sa dispozične skladajú z dvoch oddelených miestností o výmere 27 m2 a 22 m2, a príslušenstva - sklad, kuchynka, WC - kúpeľňa, predsieň ( šatňa ). Budova je presvetlená a v dobrom stave. Hlavné okná ( výklady ) sú smerované na ulicu. 

Susedí s kaviarňou, školou a škôlkou, obchodmi a malým námestím. Nachádzajú sa na frekventovanej ulici. K nehnuteľnosti patrí aj menší zastrešený pozemok - vstup, kde je možnosť zriadiť si miniterasku alebo menšie posedenie. 

Priestory sú vhodné na akúkoľvek prevádzku alebo kanceláriu. Je možnosť ich rozdeliť na dva samostatné, aj ponechať ako celok. 

Nájomné za priestor bežne dosahuje  500 EUR plus energie. 

V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať

Bc. Soňa Sulo Dranačková

0948 850 081

ZOBRAZIŤ VIAC

3d prehliadka

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
60 m2
Zastavaná plocha:
73 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Energetický certifikát:
žiadne
Bc. Soňa Sulo Dranačková

Bc. Soňa Sulo Dranačková

Spoluzakladateľka, hypotekárna špecialistka a finančná sprostredkovateľka

lrm rusr narks sora

ZOBRAZENIE NA MAPE

zaujala vás táto nehnuteľnosť? napíšte nám

Tu bude po dodaní doplnený Váš text. Použili sme tento ilustračný, aby ste získali predstavu o tom, ako bude text na Vašej web stránke vyzerať. Po jeho dodaní bude ilustračný text vymenený za Vami dodaný. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť s tvorbou aj obsahovej časti web stránky.

PODOBNÉ NEHNUTEĽNOSTI